Sotare - Massor med information om Sotare och Sotning





Sotare - Linköpings Ventilations- och Skorstensservice

Mer om Sotare

Linköpings Ventilations- och Skorstensservice är en av totalt 3 sotare i Linköping som kan hjälpa dig med sotning av er skorsten eller braskamin. Då både pris och tillgänglighet kan variera mellan sotarna kan det vara klokt att kolla med flera sotningsföretag i Linköping eller i Östergötlands län som också erbjuder sig att sota hemma hos er.


Ifall du tar kontakt med någon sotare bör du veta vad för typ av sotningsarbete du vill att de ska utföra. Ska de trycktesta den nyinstallerade braskaminen eller sota den öppna spisen. Mer detaljer om sotare och sotning kan du hitta genom att besöka Linköpings Ventilations- och Skorstensservice eller liknande företags hemsidor. Då det förekommer många sotare på Linköping liknande Linköpings Ventilations- och Skorstensservice kan det vara bra att kontrollera olika alternativ och även försöka hitta en rekommenderad sotare. Du ska ändp alltid kolla med Linköpings Ventilations- och Skorstensservice först eftersom de kan sotning bra.


Lättast kommer du i kontakt med Linköpings Ventilations- och Skorstensservice som kan hjälpa dig med sotning genom att kolla nedan:


Linköpings Ventilations- och Skorstensservice

Järdalavägen 100

589 27 Linköping